SCHETSGESPREK

JADE architecten biedt een heldere service voor het ontwerpen en begeleiden van de verbouw van woningen voor particuliere opdrachtgevers. JADE creëert meerwaarde voor uw woning en houdt controle over planning en bouwkosten. Uw woning verbouwen begint met een gratis SchetsGesprek.

Uiteraard wilt u weten of onze ideeën aansluiten bij uw wensen en budget, wie wij zijn en of het klikt. Dit gesprek is het best te typeren als een architectonische proefrit. Tijdens een korte sessie praten we al schetsend over dromen, wensen en mogelijkheden. Dit doen we met architectenpennen, stiften en schetspapier. Net als een proefrit is het SchetsGesprek gratis en vrijblijvend en krijgt u onmiddellijk een goede indruk van ons. Het gesprek vindt bij voorkeur plaats op de te bouwen locatie, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze studio.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Vul dan het ontactformulier hiernaast in. Wij nemen na ontvangst direct contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen of een email sturen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP VOOR EEN SCHETSGESPREK

Om wat voor soort verbouwing gaat het*
vergroten van de woningverandering in de indelinggevelwijzigingdakopbouwdakterrasanders

Geef een korte omschrijving van uw wensen*

GEGEVENS TE VERBOUWEN WONING

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

In welk jaar is het huis gebouwd?

Heeft de woning de status van monument of beschermd stadsgezicht*?
janee

Heeft u tekeningen van de woning*?
janee

UW CONTACT GEGEVENS

Voor- en achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

Email*

* Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen wij u minimaal deze gegevens in te vullen. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt.