SchetsGesprek en gratis entreekaarten voor beurs Eigen Huis

By september 20, 2015 januari 3rd, 2017 eigen huis beurs

(Ver)Bouwen begint met een SchetsGesprek!

De najaarseditie 2015 van de beurs Eigen Huis staat voor de deur. We hebben al menig beursbezoeker blij gemaakt met onze ideeen voor hun nieuwe huis of verbouwing. Veelal leidde dit tot een samenwerking waarbij het ontwerp ook echt uitgevoerd is. Dus heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen, vraag bij ons uw gratis entreekaarten aan en kom daarna naar onze stand D25 voor een inspirerend SchetsGesprek.

Kom er tijdens deze beurs achter of (ver)bouwen samen met JADE architecten iets voor u is. Dit kan via ons gratis SchetsGesprek aan een van onze SchetsMachines. Uiteraard wilt u weten of onze ideeën aansluiten bij uw wensen en budget, wie wij zijn en of het klikt. Dit gesprek is het best te typeren als een architectonische proefrit. Tijdens een korte sessie praten we al schetsend over dromen, wensen en mogelijkheden voor uw verbouwing of nieuwe woning. Dit doen we met architectenpennen, stiften en schetspapier. Uiteraard krijgt u de schets gewoon mee naar huis.

Bezoek ter voorbereiding alvast onze websites verbouwarchitect.nl of nieuwbouwarchitect.nl. Hier vindt u alle informatie over het verbouwen van uw woning of over zelfbouw. Leest u ook alvast de jadewerkwijze. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan de foto’s van onze stand.

De beurs Eigen Huis wordt gehouden van 9 t/m 11 oktober 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek ons op standnummer: D25.
Ook dit jaar geven wij 25 gratis kaarten weg. Vraag uw kaarten aan via het formulier op onze hoofdwebsite.