SchetsGesprek en gratis entreekaarten voor Beurs Eigen Huis (ver)bouwen

By september 18, 2014 verbouwarchitect.nl

De najaareditie 2014 van Eigen Huis (Ver)Bouwen staat voor de deur. We hebben al menig beursbezoeker blij gemaakt met onze ideeen voor hun nieuwe huis of verbouwing. Veelal leidde dit tot een samenwerking waarbij het ontwerp ook echt uitgevoerd is. Dus heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen, vraag de gratis entreekaarten aan en kom daarna naar onze stand C16 voor een inspirerend SchetsGesprek.

SchetsGesprek met JADE architecten?

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van uw (nieuwe) huis? Kom erachter tijdens de (ver)bouwbeurs met een SchetsGesprek met JADE architecten. Tijdens deze korte sessie praten we al schetsend over dromen, wensen en mogelijkheden. Neem foto’s, tekeningen en ideeën mee. Uiteraard krijgt u de schets gewoon mee naar huis.

Bezoek ter voorbereiding alvast onze websites verbouwarchitect.nl of nieuwbouwarchitect.nl. Hier vindt u alle informatie over het verbouwen van uw woning of over zelfbouw. Leest u ook alvast de jadewerkwijze. Het is meestal gezellig druk in onze stand, om verzekerd te zijn van een SchetsGesprek, raden wij u aan in de ochtend onze stand te bezoeken. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan onze stand van 2012.

De beurs eigen huis (ver)bouwen wordt gehouden van 17 t/m 19 oktober 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek ons op standnummer: C16.

Ook dit jaar geven wij 25 gratis kaarten weg. Stuur ons een email indien u hiervan gebruik wilt maken.

Bekijk hier de projecten die we de afgelopen 4 jaar met beursbezoekers hebben mogen maken.

Nieuwbouw vrijstaande woning Nieuwkoop Zuidhoek – Kavel 20

Nieuwbouw vrijstaande woning Nieuwkoop Zuidhoek – Kavel 1

Verbouwing boerderij Gorssel

Verbouwing grachtenpand Delft

Verbouwing koetshuis Den Haag

Nieuwbouw bosvilla Laren

Nieuwbouw woonhuis De Eiken Leidscherijn

Nieuwbouw passiefhuis Lent

Verbouwing monumentale stadsvilla Rijswijk

Verbouwing woonboerderij Benschop

Verbouwing lang huis Ossendrecht

Nieuwbouw Zwartjanstraat Rotterdam