SchetsGesprek en gratis entreekaarten beurs Eigen Huis (ver)bouwen Utrecht

Dit is alweer het 4e jaar dat JADE architecten present is op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen in de Jaarbeurs Utrecht. We hebben al menig beursbezoeker blij gemaakt met onze ideeen voor hun nieuwe huis of verbouwing. Veelal leidde dit tot een samenwerking waarbij het ontwerp ook echt uitgevoerd is. Dit keer staan we weer op de najaarsedite. Dus heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen, lees dan eerst rustig verder en kom dan naar onze stand C06 voor een inspirerend SchetsGesprek.

SchetsGesprek met JADE architecten?

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van uw (nieuwe) huis? Kom erachter tijdens de (ver)bouwbeurs met een SchetsGesprek met JADE architecten. Neem foto’s, tekeningen en ideeën mee en wij schetsen ter plekke de mogelijkheden van uw verbouwing of nieuwbouwwoning. Tijdens deze korte sessie praten we al tekenend over dromen, wensen en mogelijkheden. Uiteraard krijgt u de schets gewoon mee naar huis en we hebben ook dit jaar iets extra’s voor u.

Bezoek ter voorbereiding alvast onze websites verbouwarchitect.nl of nieuwbouwarchitect.nl. Hier vindt u alle informatie over het verbouwen van uw woning of over zelfbouw. Leest u ook alvast de jadewerkwijze. Het is meestal gezellig druk in onze stand, om verzekerd te zijn van een SchetsGesprek, raden wij u aan in de ochtend onze stand te bezoeken.

De beurs eigen huis (ver)bouwen wordt gehouden van 18 t/m 20 oktober 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek ons op standnummer: C06.
Ook dit jaar geven wij een aantal gratis kaarten weg. Stuur ons een email indien u hiervan gebruik wilt maken. Wees er snel bij want we hebben er maar 20. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan onze stand van 2012.