Gebruikte beurswand omgetoverd tot stevige JADEbeurstassen

Al drie keer eerder stonden wij op de Beurs Eigen Huis (ver)bouwen. In de afgelopen jaren hebben wij, samen met Jessica Nielsen, volop geexperimenteerd met de achterwand van onze stand. Dit resulteerde in de achterwand die we nu gebruiken en die zoveel waardering krijgt van de bezoekers. In onze studio lagen inmiddels drie gebruikte doeken van superstevig en waterdicht materiaal. Weggooien past niet bij deze tijd, dus hebben we er stevige tassen van gemaakt. De JADEbeurstas!

We hebben 75 tassen gemaakt en u mag er een uitzoeken na een SchetsGesprek in onze stand. Heeft u vragen aangaande uw verbouwing of bent u van plan uw eigen woning te laten ontwerpen, maak dan nu gebruik van de mogelijkheid om van ons gratis kaarten te ontvangen. Hoe? Kijk hier!EigenHuisBeurs_hergebruik-zeil_04


EigenHuisBeurs_hergebruik-zeil_03


EigenHuisBeurs_hergebruik-zeil_02


EigenHuisBeurs_hergebruik-zeil_01