SchetsGesprekken op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + inrichten

JADE architecten is dit jaar weer present op de voorjaarsedite van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen in de Jaarbeurs Utrecht. Heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen en bent u benieuwd naar ons ontwerpadvies? Kom dan naar onze stand C24 voor een inspirerend SchetsGesprek.

SchetsGesprek met JADE architecten?

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van uw (nieuwe) huis? Kom erachter tijdens de (ver)bouwbeurs met een SchetsGesprek met JADE architecten. Neem foto’s, tekeningen en ideeën mee en wij schetsen ter plekke de mogelijkheden van uw verbouwing of nieuwbouwwoning. Tijdens deze korte sessie praten we al tekenend over dromen, wensen en mogelijkheden. Uiteraard krijgt u de schets gewoon mee naar huis en we hebben dit jaar ook nog iets extra’s voor u.

Bezoek ter voorbereiding alvast onze websites verbouwarchitect.nl of nieuwbouwarchitect.nl. Hier vindt u alle informatie over het verbouwen van uw woning of over zelfbouw. Leest u ook alvast de jadewerkwijze. Het is meestal gezellig druk in onze stand, om verzekerd te zijn van een SchetsGesprek, raden wij u aan in de ochtend onze stand te bezoeken.

De beurs eigen huis (ver)bouwen wordt gehouden van 15 maart t/m 17 maart 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek ons op standnummer: C24.
Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan onze stand tijdens de succesvolle najaarseditie 2012 in Ahoy Rotterdam.