Gratis kaarten voor beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen

By september 25, 2012 verbouwarchitect.nl

JADE architecten is dit jaar ook present op de najaarsedite van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen in Ahoy Rotterdam. Zoals altijd geeft JADE architecten weer 100 gratis entreekaarten weg. U kunt de kaarten eenvoudig bestellen door ons een email te sturen. Wij zien u dan graag in onze stand 2.D21 voor een inspirerend SchetsGesprek.

SchetsGesprek met JADE architecten?

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van uw (nieuwe) huis? Kom erachter tijdens de (ver)bouwbeurs met een SchetsGesprek met JADE architecten. Neem foto’s, tekeningen en ideeën mee en wij schetsen ter plekke de mogelijkheden van uw verbouwing of nieuwbouwwoning. Tijdens deze korte sessie praten we al tekenend over dromen, wensen en mogelijkheden. Bezoek ons op standnummer: 2.D21

Bezoek ter voorbereiding alvast onze websites verbouwarchitect.nl of nieuwbouwarchitect.nl. Hier vindt u alle informatie over het verbouwen van uw woning of over zelfbouw. Leest u ook alvast de jadewerkwijze.

De beurs eigen huis (ver)bouwen wordt gehouden van 19 oktober t/m 21 oktober 2012 in Ahoy Rotterdam. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan onze stand tijdens de succesvolle voorjaarseditie.