Test je smaak op de Architectonische Proeverij

Kom proeven van architectuur en wijn! JADE architecten & Chateautjes organiseren op 23 en 24 juni tijdens de ‘Dag van de Architectuur’ een Architectonische Proeverij. Iedereen, van particulier tot professional, met plannen voor de verbouwing van een woning tot herbestemming van een leegstaand gebouw, is op deze dagen welkom voor ontwerpadvies van onze architecten en te proeven van mooie wijnen met bijpassende lokale hapjes.

Test je smaak tijdens de Architectonische Proeverij. Kom er nu achter of onze ideeën aansluiten bij uw wensen en budget, wie wij zijn en of het klikt. Tijdens deze korte sessie praten we al tekenend over dromen, wensen en mogelijkheden. Dit doen we met architectenpennen, stiften, schetspapier en wijn. Net als een proefrit is de Architectonische Proeverij gratis en krijgt u onmiddellijk een goede indruk van ons en van de mogelijkheden van uw project. Neem foto’s, tekeningen en ideeën mee en wij schetsen ter plekke de mogelijkheden voor uw project.

Waar: Zwart Janstraat 136a, Rotterdam
Hoe: Zonder afspraak
Wanneer: 23 & 24 juni
Hoe laat: 10:00 – 16:00

Kijk voor meer info op de website van de BNA Dag van de Architectuur en bij Chateautjes.