Veel bekijks stand (ver)bouwbeurs JADE architecten

De beursstand van JADE architecten heeft wederom zeer veel bekijks gehad op de beurs Eigen Huis (ver)bouwen. Met onze SchetsMachines hebben wij drie dagen lang gratis adviezen gegeven en daarbij veel mensen aan het denken mogen zetten over een nieuwe woning of een spannende verbouwing. Wij hebben erg genoten van de gesprekken.

Iedereen kon bij ons in de stand advies krijgen of zelfs al een eerste ontwerpschets ontvangen, van badkamer tot rijksmonument. Vooraf aan de beurs hebben wij ca. 90 entreekaarten weggegeven. Trendspotters hebben de beursstand gespot en de BNA heeft deze week een interview met ons afgenomen over onze laagdrempelige werkwijze voor particuliere opdrachtgevers.

Wij zijn blij met iedereen die de stand tot een succes hebben gemaakt en ook een beetje trots op ons zelf :-)