Gratis kaarten voor beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen

Net als vorig jaar geeft JADE architecten weer gratis entreekaarten weg voor de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen in de Jaarbeurs Utrecht. U kunt de kaarten bestellen (max. 2 p.p.) door een email te sturen. Wij zien u dan graag in onze stand 12.C06 voor een inspirerend SchetsGesprek.

SchetsGesprek met JADE architecten?
Bent u op zoek naar de mogelijkheden van uw huis? Kom erachter tijdens een SchetsGesprek met JADE architecten. Neem foto’s, tekeningen en ideeën mee en wij schetsen ter plekke de mogelijkheden van uw verbouwing of nieuwbouwwoning. Tijdens deze korte sessie praten we al tekenend over dromen, wensen en mogelijkheden. Bezoek ons op standnummer: 12.C06

Bezoek ter voorbereiding alvast onze websites verbouwarchitect.nl of nieuwbouwarchitect.nl. Hier vindt u alle informatie over het verbouwen van uw woning of over zelfbouw. Leest u alvast de jadewerkwijze en bepaal uw eigen wensen met de formulieren nieuwbouw– of verbouwwensen.

De beurs eigen huis (ver)bouwen wordt gehouden van 30 maart t/m 1 april 2012 in de Jaarbeurs Utrecht.