JADE architecten op (ver)bouwbeurs 2012

Vorig jaar heeft de beursstand van JADE architecten zeer veel bekijks gehad op de beurs eigen huis (ver)bouwen. Met onze schetsmachine hebben wij veel mensen aan het denken mogen zetten over hun nieuwe woning of een spannende verbouwing. Wij zijn na de beurs met 5 projecten aan de slag gegaan die allemaal in 2012 worden gerealiseerd. Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de beurs, nu met een iets grotere stand om u nog beter te woord te kunnen staan tijdens ons unieke SchetsGesprek.

SchetsGesprek met JADE architecten?
Bent u op zoek naar de mogelijkheden van uw huis? Kom erachter tijdens een SchetsGesprek met JADE architecten. Neem foto’s, tekeningen en ideeën mee en wij schetsen ter plekke de mogelijkheden van uw verbouwing of nieuwbouwwoning. Tijdens deze korte sessie praten we al tekenend over dromen, wensen en mogelijkheden. Bezoek ons op standnummer: 12.C06

Bezoek ter voorbereiding alvast onze websites verbouwarchitect.nl of nieuwbouwarchitect.nl. Hier vindt u alle informatie over het verbouwen van uw woning of over zelfbouw. Leest u alvast de jadewerkwijze en bepaal uw eigen wensen met de formulieren nieuwbouw– of verbouwwensen.

De beurs eigen huis (ver)bouwen wordt gehouden van 30 maart t/m 1 april 2012 in de Jaarbeurs Utrecht.