Ontmoet ons in de Woonwinkel Harnaschpolder Delft

Jade Architecten is uitgenodigd om in de Woonwinkel Harnaschpolder de werkwijze voor particuliere nieuwbouw te laten zien. Speciaal hiervoor hebben wij een draaibare kubus ontwikkeld die in een handomdraai laat zien hoe wij met u aan de slag gaan bij het ontwerp van uw nieuwbouwhuis. Uniek hierbij is ons SchetsGesprek®. Uiteraard wilt u weten of onze ideeën aansluiten bij uw wensen en budget, wie wij zijn en of het klikt. Dit gesprek is het best te typeren als een architectonische proefrit. Tijdens een korte sessie praten we al schetsend over dromen, wensen en mogelijkheden. Dit doen we met architectenpennen, stiften en schetspapier. Net als een proefrit is het SchetsGesprek® gratis en vrijblijvend en krijgt u onmiddellijk een goede indruk van ons. Geinteresseerd? Mail of bel ons om een afspraak te maken. Of maak gebruik van het handige formulier NieuwbouwWensen.

Onze werkwijze nog eens rustig nalezen? Download hier de JadeWerkwijze.


jade architecten woonwinkel harnaschpolder 1


jade architecten woonwinkel harnaschpolder 2


jade architecten woonwinkel harnaschpolder 3


jade architecten woonwinkel harnaschpolder 4


jade architecten woonwinkel harnaschpolder 5