Jade architecten investeert in Archicad

By april 10, 2011 augustus 15th, 2017 jade architecten

Na een jaar testen hebben wij de keuze gemaakt om al onze ontwerpen in Archicad te tekenen. Zelfs ons kleinste project van 7 m2 wordt in dit programma ontworpen. Archicad is BIM-software, dit betekent dat wij een Building Information Model maken van uw project. Uit dit model halen wij alle benodigde data om het gebouw te realiseren. Het voordeel is dat het ontwerp altijd 3D te beoordelen is. Door te werken met Archicad kunnen wij onze opdrachtgevers in een zeer vroeg stadium inzicht geven in hoe het project uiteindelijk gaat worden, maar ook wat het gaat kosten. Met deze nieuwe werkwijze kunnen wij grote en complexe projecten aan, werken wij sneller en kunnen zo meer tijd besteden aan het ontwerp in plaats van aan de uitwerking.

Uw project laten ontwerpen in Archicad? Neem contact met ons op voor een afspraak.