jadebeursstand

By maart 12, 2011 augustus 15th, 2017 eigen huis beurs, jade architecten

Nog 18 dagen te gaan. Onze voorbereidingen voor de beurs Eigenhuis(ver)bouwen in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Bakjes, vloerbedekking, krukken, touw worden gekocht, maar de rest ontwerpen en maken wij gewoon zelf. Onze plek is slechts 3×4 meter en er schijnen 18.000 mensen langs te komen…

Onze achterwand wordt gemaakt van een stevig doek dat na de beurs gerecycled wordt in unieke tassen. Jessica Nielsen maakt een fantastische illustratie. Links alvast een preview.

Een ander leuk element is onze schetsmachine. Bezoekers kunnen ter plekke met ons om tafel om een eerste schets te laten maken van hun nieuwe woning. Nieuwsgierig geworden? Kom langs op standnummer 10.B47. Wil je nog entreekaarten ontvangen kijk dan hier.